Liefhebber van sliptongen, schar of zalm? Elke dag aanvoer van verse vis.
De zachtste steak van de streek. Onze overheerlijke chateaubriand. Super mals. Te verkrijgen met hofmeesterboter, peperroomsaus, champignonsaus of béarnaisesaus.
Altijd lekker. Deze wordt gesmaakt door vele van onze klanten. Mals fijn gesneden rund afgewerkt met parmezano, balsamico, olijfolie, snoeptomaat, pijnboompitjes en wat rucola. Om van te smullen !
Van tijd tot tijd hebben we één of meerdere vlees- of vissuggesties in het aanbod. Tijdens het voorjaar hebben we natuurlijk altijd het aspergeseizoen. Divere bereidingen van dit witte goud passeerden al de revue. Sinds jaar en dag zijn we bekend voor het serveren van overheerlijke Zeeuwse bodemcultuur mosselen. Je kunt ze zowel proeven in de witte wijn, in de look, in de room, in de roquefort, in de ricard of simpelweg natuur. Aan jou de keuze !