Diversiteit alom

geniet van vlees, vis, pasta en salades

Sliptong

Verse vis

Liefhebber van sliptongen, schar of zalm? Elke dag aanvoer van verse vis. 

chateaubriand

Chateaubriand

De zachtste steak van de streek. Onze overheerlijke chateaubriand. Super mals. Te verkrijgen met hofmeesterboter, peperroomsaus, champignonsaus of béarnaisesaus.

rundscarpaccio

Carpaccio van rund

Altijd lekker. Deze wordt gesmaakt door vele van onze klanten. Mals fijn gesneden rund afgewerkt met parmezano, balsamico, olijfolie, snoeptomaat, pijnboompitjes en wat rucola. Om van te smullen !

visschotel

Suggesties

Van tijd tot tijd hebben we één of meerdere vlees- of  vissuggesties in het aanbod. Tijdens het voorjaar hebben we natuurlijk altijd het aspergeseizoen. Divere bereidingen van dit witte goud passeerden al de revue. Sinds jaar en dag zijn we bekend voor het serveren van overheerlijke Zeeuwse bodemcultuur mosselen. Je kunt ze zowel proeven in de witte wijn, in de look, in de room, in de roquefort, in de ricard of simpelweg natuur. Aan jou de keuze !